Aanbetaling bij Murmillo Ink

Bij een aanvraag kunnen wij een gewenst moment reserveren voor je. Wil je de afspraak bij onze artiesten definitief maken? Dan vragen wij een aanbetaling van 150 euro, De aanbetaling kan in de shop worden langs gebracht of wij sturen je een tikkie.

Waarom een aanbetaling?

Al onze artiesten werken op een ZZP basis, de aanbetaling is voor hun een garantie dat je jouw afspraak nakomt. Kom je niet opdagen dan wordt de aanbetaling gebruikt om de kosten die tot dat moment gemaakt zijn deels te vergoeden. Een aanbetaling komt ook niet bovenop een prijs, deze wordt met het eindbedrag verrekent.

Op tijd een afspraak verplaatsen?

Als je de afspraak wilt verzetten dan moet je dat minimaal 48 uur van te voren doen. Bij de eerste keer verplaatsen wordt de aanbetaling meegenomen naar de nieuwe afspraak. Maak wel een nieuwe afspraak binnen 7 dagen na de oorspronkelijke datum. Anders vervalt de aanbetaling. Wil je daarna de afspraak verzetten dan vervalt de aanbetaling en moet je deze opnieuw voldoen. Dit geldt voor elke opvolgende verplaatsing.

Kom je niet opdagen?

Dat is niet netjes. Er is tijd voor je gereserveerd en de artiest zit op dat moment met een gat in de agenda. De aanbetaling wordt dan gebruikt om de (deels) de kosten te dekken die de artiest tot dat moment gemaakt heeft, en wordt dus ook niet meegenomen naar een volgende afspraak zelfs niet wanneer dit binnen de 7 dagen tijdlimiet valt.

Meerdere afspraken?

Ga je voor een backpiece of sleeve en spreek je meerdere sessies af? Dan doe je voor de eerste afspraak een aanbetaling. Na de eerste afspraak schuift deze door naar de 2e afspraak en wordt de eerste afspraak volledig betaald. Dit gebeurt elke keer tot de laatste sessie. Hierbij wordt de aanbetaling met het eindbedrag verrekend. Voor een tweede of daarop volgende afspraak gelden de regels zoals hiervoor omschreven.

Afspraak afzeggen

Als je, om welke reden dan ook, de afspraak wil afzeggen is dat natuurlijk geen probleem. Geef dit netjes aan en jouw afspraak wordt uit de agenda gehaald. Een aanbetaling wordt niet teruggestort, niet doorgegeven aan iemand anders of niet bevroren voor een eventuele volgende afspraak.